Nejnovější recenze ze sekce Odsávačky hlenů
- Vyzerá kvalitne a je zhotovená z dobrého materiálu
- Nie je drahá
- Ale bohužiaľ skoro nič neodsaje
Potrebovala som odsávačku na baterky na cesty a vkladala som veľké nádeje do tejto. Vedela som, že určite neodsaje ako vysávač, ale čakala som, že aspoň trochu uľaví. Som sklamaná. Nebola drahá, ale mám doma ďalšiu zbytočnosť. Účinnosť tejto odsávačky je približne taká ako toho balónika, ktorého stlačením urobíte podtlak a niečo vytiahnete.
- Odsaje
- Dačo
- Oproti vysavači je tichá
- Na výběr ze 2 nástavců do nosu
- Opravdu vysaje nosní hlen
- Dobře se drží
- Rychle se vybíjí baterie a pak nemá takový tah
Za mě skvělý pomocník na cesty a na večery kdy nechcete tahat vysavač. Za tuto kvalitu bych řekla že je cena přijatelná.
jsem spokojen s produktem, toto je už druhý kus.
- Nepraktické
Koupeno na doporučení lékárnice, ale byly to vyhozené peníze.
Odsávačka je určena jako nástavec na vysavač. Opravdu "super" se tahat po bytě s velkým vysavačem a několikrát v noci ho pouštět na plné koule. Malej se akorát začal vysavače bát. Navíc funkčnost pokulhává, pokud nástavec nesedí přesně do kruhu trubice. Že já blbec nejdřív nešel na internet...
Verk 15876 odsávačka nosních hlenů
Přidáno: 13. listopadu 2022
(naposledy upraveno 13. listopadu 2022)
Zakoupeno v Darekvakci.cz
- šetrná
- 5 intenzit odsávání
- krátký časovač vypnutí
Dobře se drží a odsává, jen když je potřeba použít delší dobu, vypne se a musím si navolit vhodnou intenzitu odsávání znova, což spolupráci s nejmenšími neusnadňuje.
- Odsává velmi dobře
- dobře odsává, pevný materiál
- je nutné přidržovat odsávačku v hadici vysavače, což je někdy spolu s držením dítěte nepraktické
- Jednoduche pouziti
- Výplach nosu pomáhá, touto "konvičkou" to zvládá i má 4letá dcera
- snadna manipulace
- super
- Nesaje
- Neda sa vratit
- Docela dobře se čistí
- Snadná manipulace
Ještě jsme ho nevyzkoušeli.
- Málo saje, to co zvládne, se dá otřít i kapesnikem
- Hlučná
- Zápach při používání
Úplně zbytečná věc, ústní i bez většího úsilí zvládne odsat víc
- Tichá
- Snadná manipulace
- Relativně slušný výkon
- Dobíjení přes kabel, není potřeba dokupovat baterie
Nelze úplně srovnávat s odsávačkou na vysavač, ale s tím jsem počítala. Už jsme tento typ odsávačky používali, původní přestala fungovat po několika pádech na zem asi po roce a půl. Jinak jsme byli spokojení, proto jsme zakoupili znovu.
- Díky ní nemá malá problémy s hleny
- Dobře saje
- Zajímavé melodie
- Zatím žádné
Zatím můžu jen doporučit. Je funkční, skvělá na cesty a malá s ní nemá sebemenší problém.
- Pohodlnost použití
- Bezbolestní
- Snadna manipulace
- Rychle pouziti
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »