Nejnovější recenze ze sekce Odsávačky hlenů
- Všechno funguje jak má .
Nic
- Rychlost odsátí
- Odsaje rýmu opravdu důkladně
- Děti u toho pláčou
- Používáme u dcery (4r) i pro nás dospělé.
- Tichá
- Vůbec nic nevysaje
- Po použití logicky nelze vrátit
Absolutně zbytečný výrobek, kdy i pusou dokážu vyvinout větší podtlak. Zkoušeli jsme to několikrát a i když mu to už teklo z nosu, tak to nebylo schopné vysát ani trošku (je úplně jedno že to má dvě úrovně odsávání když ani jedno nefunguje). Zbytečně vyhozené peníze, kdy výrobek logicky kvůli hygieně nelze ani vrátit. Určitě nikomu nedoporučuji.
- Pěkné zpracování
- Nabíjecí
- Lehká do ruky
- Tichý chod
- U nabíjecího portu nedrží ve spoji
Funkční, krásný tvar a tichost, náš kousek nedržel ve spoji vyřešila kapka lepidla
- Měkký konec hlavice
- Zúžený konec hlavice
- Dobře drží všechny komponenty u sebe
- Kartáček na čištění není součástí balení
Kupovala jsem novou odsávačku z toho důvodu, že stará se mi při odsávání už sama rozpojovala, zřejmě únava materiálu. Hodnotím kladně, že tato nová má navíc zúžený konec a lépe se tím pádem dostanu do nosu.
- Snadné použití
- Rychlé čištění
- Není hlučný
- Dostatečný výkon
Je těžké odsávat malinkému (dvouměsíčnímu) miminku, ale s touto odsávačkou to jde snadno a skoro bez řevu. Jen občas se u toho vzteká. Jinak dokonce drží a nechá si odsávat a výjimečně se u toho i směje
Mám doma včetně tohoto zařízení dohromady 4 různé odsávačky, takže můžu porovnat.
Balónková odsávačka - ta je úplně k ničemu.
Manuální odsávačka - chce to velmi silné plíce a i přesto neodsaje vše.
Odsávačka na vysavač - je sice silná a odsaje opravdu vše, ALE zaprvé ji nelze používat v noci díky hluku vysavače, za druhé se dítě bojí toho hluku a řve, a za třetí jak se mimčo kroutí, tak věčně vytrhne hadičku z vysavače a tím tak vše zkazí.
Takže tato elektrická odsávačka je ideální řešení!
- Funguje jak má
- Líbí se mi variabilita výrobku. Pomalý i rychlý výplach. Děti to mají rychle za sebou. Rýma je rychle pryč
- Žádné zatím negace nenalezeny
- dobrý
- 2 druhy silikónových koncoviek + náhradné koncovky
- Dobre nasáva
- Batérie súčasťou balenia
- Dá sa použiť v noci a nikoho neruším (oproti odsávačke na vysávač)
- Na baterky
Odsávačku som zakúpila na odsávanie hlienov u novorodenca. Veľmi oceňujem úzku silikónovú špičku, ktorá sa krásne vojde do malej nosnej dierky. Odsáva aj hlbšie umiestnené hlieny. Odsávačka funguje na 2 AA batérie (súčasťou balenia). Ja by som uprednostnila, ak by bola odsávačka nabíjacia.
Odsávačka prekonala moje očakávania. Obálvala som sa, že nič neodsaje. Ale pre malé novorodeňa/kojenca je to výborná voľba.
- Rychlé
- Vše odsaje
- Musíte mít vysavač na to
- Menší sací výkon než je deklarován.
ISO WX 102 nosní odsávačka
Přidáno: 29. prosince 2022
(naposledy upraveno 29. prosince 2022)
Zakoupeno v Darekvakci.cz
- Velmi slabé sání.
Nedoporučuji nedá se srovnat s ústní odsávačkou. Skoro nic nevysaje.
Odsávačka fungovala jen týden. Poté při nabíjení se zapínala sama a nesla vypnout dokud se nevybila. Chtěla bych ji vrátit nebo poslat jinou prosím.
Děkuji
Super
- Dobře saje a je super na cesty
- zatím nic
Perfektní
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »