Nejnovější recenze ze sekce Odsávačky hlenů
BabyOno Nosná odsávačka
Veronika Michaličková
Přidáno: 19. července 2023
(naposledy upraveno 25. července 2023)
Zakoupeno v Alza.cz
- Design
- 3 rychlosti
- Možnost pustit i melodii někdo může ocenit
- Málo saje, nic nevytahne ani sopliky u kraje dírky
- Vzduchová výpust je v místě kde ji držíte v ruce
Vůbec nefunguje.Zbytečně vyhozený peníze.Teď už vím že nejlepší odsávačka je na vysavač.
- Lehka do ruky
- Hrajici melodie
- Absolutne neodsava!!! I pri uzavreni druhe nosni dirky to odsalo nula nula nic.
At nejsem sprosta
manualni odsavacka na hleny-nevyzkouseno, avsak neni duvod, aby nefungovala.
nepochybuju, že budou dobré. Od Fridy je vše dobré
- практично,якісно
- funkční
- Odsaje co má
- Snadno se čistí
- Snadno přenosné
- Je třeba dokupovat filtry
Za nás velká spokojenost.
Co dodat. Nahradni napln. Splnuje svuj ucel :)
- Příliš slabý tah
SUPER
- Prenosný
- Maly
- Ukľudňujúca melódia
- Musí za stlačiť druha nosná dierka aby sal lepšie
Beurer NA 20 nosní odsávačka
Přidáno: 10. dubna 2023
(naposledy upraveno 10. dubna 2023)
Zakoupeno v Electro World
Tuto odsávačku jsem zakoupila, protože měla nejvyšší sací výkon (66 kPa), který jsem u podobných nosních odsávaček našla. Výrobce slibuje odsávání stejné jako u odsávačky na vysavač, což jsem brala dost s rezervou, ale pokud by aspoň odsála tekutou rýmu z kraje nosu, byla bych ráda, jelikož jsem takovou odsávačku potřebovala na noc + cesty mimo domov. Bohužel odsaje absolutní nic, i s kapkou vody má dost práce. Pokud se hodně snažíte, nosní dírku celou ucpete nástavcem odsávačky a zároveň i druhou nosní dírku ucpete, tak trošku tekuté rýmy z nosní dírky vytáhnete, ale toto se nedá dělat miminku či batolátku, které samo osobě nemůže přes rýmu pořádně dýchat a rozhodně nespolupracuje. To je skutečně lepší vytáhnout vysavač a i za cenu řevu ( jak dítěte, tak vysavače) mít za 5s vyčištěný nos i s dutinami.
- Good
- Baby is really afraid of the sound of vaccum mechine
Skvělý, praktický a velmi jednoduchý přístroj na odsávání. Snadno se čistí.
Vyzkoušená teď u miminka při rýmě. Vezme toho docela hodně. Spokojenost.
- je bezdrátový
- lehký
- absolutně neodsaje nic
- žádný tah
- žádná pro
- příliš krátká "vstupní" tuba, hleny jdou do hadice a nelze řádně umýt. Nedoporučuji
Zatím nepoužito.
- vysoká cena
- nízký výkon
- k výkonu neúměrná velikost
- dlouhé špičky do nosu
- velice chabá filtrace na vstupu do motoru
Po všech pozitivních recenzích a zkušenostech ve stylu "jediná, co doopravdy funguje" jsme zakoupili tuto odsávačku, asi tak 5x dražší, než je v segmentu mobilních odsávaček obvyklé a druhý den šla zpět.
Vysaje tak možná tekoucí rýmu, ale pokud je trošku hustější, tak končí. Ve srovnání s obyčejnou násadou na vysavač bych výkon hodnotil maximálně 40% (kdo říká něco jiného, má asi slabý vysavač). Směšnému filtříku před motorem, který ani pořádně nezakrývá celý vstup, nevěřím ani za mák, že udrží nečistoty mimo motor. Vůbec mi celá konstrukce připadá, že by bylo lepší používat odsávačku vzhůru podstavcem. Na to, jaký chabý má výkon, je i zbytečně velká. Násady do nosu mi také přišly úplně zbytečně dlouhé a synovi délka vadila - musíte je zarazit opravdu hluboko, aby byla nozdra utěsněna.
Sečteno podtrženo, obyčejná odsávačka za nesmyslné peníze.
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »