Nejnovější recenze ze sekce Odsávačky hlenů
V pořádku
- kvalita všeobecně
Přišel nefunkční, proto není moc co řešit a hodnotit...
Microlife Miobebee nosní odsávačka
Přidáno: 19. října 2018
(naposledy upraveno 19. října 2018)
Zakoupeno v Dr. Max lékárna
- Vyzkoušela jsem ji a jsem spokojená dobře odsává hleny.
- lepsi nez balonkova odsavacka
- bezpecnejsi nez hadickova odsavacka
- tizsi nez odsavacka na vysavac
- malokdy neco opravdu vysaje
Dite mi "chrochta" s plnym nosem skoro celou noc a jen malokdy vytahnu z nosiku nejakou nudli, i kdyz zacpu druhou nosni dirku a s odsavackou v nosiku i trochu pracuji.
- Zatim nevyzkoušeno
Baby Vac Arianna 2 s čistic.kart. nosní odsávačka
Přidáno: 15. října 2018
(naposledy upraveno 9. prosince 2018)
Zakoupeno v Dr. Max lékárna
- Perfektně omyvatelné, v balení i kartáček na čištění.
- Zboží skladem
oproti odsavačce na vysavač slabý tah
- Funguje jak má, odsává dobře
- tichá
- není zapotřebí připojovat vysavač
- dobře se omývá
S odsávačkou je manželka velmi spokojená, používá ji pro starší dcerku i novorozeného synka.
- Odsávačku jsem již použila několikrát a rozhodně ji mohu doporučit. Bez větších problémů odsává i tužší hleny.
- Přiložený kartáček na čištění nereflektuje tvar odsávačky - širší místa s ním nevyčistíte :(. Zřejmě se někdo nezamyslel...
- Super na cesty za nízkou cenu.
Plus Comfort Cestovní nosní odsávačka na baterie Premium Snow bílá
Anonym
Přidáno: 27. července 2018
- přenosná, lehká, tichá, dostatečně výkonná
Potřebuji, abych odsávačku měla u sebe, je s ní jednoduchá manipulace. V noc je tichá.
Produkt nesplnil má očekávání, kdy z obrázku nebylo patrné, zda obsahuje "hadičky", které se zavádí miminku do nosu. Bohužel tyto hadičky neobsahuje a je třeba zavést přímo plastovou "špičku" samotného produktu
Plus Comfort Cestovní nosní odsávačka na baterie Premium Snow bílá
Anonym
Přidáno: 25. července 2018
- Lehká, přenosná, dostatečně výkonná, vždy po ruce.
Na doporučení jsem pořídila cestovní nosní odsávačku Plus Comfort bílou. Je u toho i praktické pouzdro.
- Skladná, není hlučná, výborná na cestování. Vždy po ruce v noci.
Teď v létě dost cestujeme, takže ji využíváme. Výborná je i v noci mám ji hned po ruce.
- Účinný
Nemám vyzkoušeno.
Funguje skvěle
- dobře odsává hleny
- hlen někdy vyteče mimo nádržku sběrného cylindru a podtlakem se dostane až do přípojné hadičky k vysavači, odkud jde sice vypláchnout, ale hadička je dlouhá a vysychá velmi dlouho (několik dnů)