Poradna Baby Vac Arianna 2 s čistic.kart. nosní odsávačka

Autor: | Vloženo: 06.12.2019 000 11:28 | Témata: Poradna Baby Vac Arianna 2 s čistic.kart. nosní odsávačka

Jak zabránit, aby odsávané hleny nešly přes hadici do vysavače?

Koupili jsme odsávačku Baby-vac po letech dobrých zkušeností s jiným a jednodušším typem odsávacky, který ale v lékarně neměli.

S baby-vacem jsme však velmi nespokojení. Moc součástek, zbytečně složité (ačkoli to není až taková hruza, ale stejně) - co je však důvodem, proč odsávačku de facto nepoužíváme je skutečnost, že po pár vteřínách odsávání se hleny vždy, s železnou pravidelností dostávají přes dírku v nástavci do hadice a následně do samotného vysavače.

Odsávačku používáme nejdele pět vteřín na obě dírky, aby se snopel vysavači vyhnul, a to je podle mého naprosto špatně. Snopel tak není odsátý všechen, složitě se vymývá jak celá odsávačka, tak i část hubice vysavače.

Má prosím někdo obdobnou zkušenost? Jak zabránit, aby se hleny po pár vteřinách nedostaly do trubičky odsávačky a následně do vysavače?

V této chvíli musím říct, že je to regulérně nejhorší vysavačový typ odsávačky a koupi určitě nedoporučuji.

  • 6. prosince 2019 - Odpověď partnera sekce www.mamitati.cz

    Dobrý den, Baby - vac je jedna z nejlépe prodávaných odsávaček s nulovou reklamovaností. Same jsem ji používala a nikdy se hleny do vysavače zpátky nedostávaly. Zkuste se přímo ozvat výrobci s touto zkušeností www.babyvac.cz, pokud ji tedy máte správně smontovanou. Koukněte do návodu, který je součástí v balení. Pokud bude problém setrvávat, reklamujte přímo u prodejce, u kterého jste zakoupila. Odsávačka má skutečně velmi dobré recenze a byla by škoda ji nedoporučovat.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Růžena Černíková

      6. prosince 2019 - Růžena Černíková

      Děkuji moc za rychlou a pozitivní odpověd. Zkusím se ozvat přímo výrobci. účet jsem hned vyhodila, nepovažovala jsem tenhle druh výrobku za reklamovatelný, s ohledem na to, že se dovnitř dostanou infikované hleny. Nejak jsme si nedokázala představit, že bych šla použitý výrobek vrátit. smontovanou ji mám určitě dobře - podle návodu - jinak to ani nejde. Doporučit ji však opravdu nemohu - zrovna náš kus je prostě takový, že hleny zkrátka putují tam, kam nemají.


    • www.mamitati.cz

      6. prosince 2019 - Komentář partnera sekce www.mamitati.cz

      Nemáte vůbec zač. Určitě se na výrobce obraťte. Přeji pohodový předvánoční čas. :)


    • Lékárna U Slunce

      6. prosince 2019 - Oficiální zástupce obchodu Lékárna U Slunce

      Dobrý den,
      také mě mrzí, že máte s odsávačkou špatnou zkušenost. Já ji u svého dítěte také používala a také se mi nestávalo, že by se hleny odsály až do vysavače. Určitě se obraťte na výrobce, když nemáte účtenku od pordejce, věřím, že Vám s řešením pomůže.

      Mějte se hezky a přejeme hlavně zdraví, ať odsávačku moc nepotřebujete.


    • Ivana Havířová

      8. ledna 2020 - Ivana Havířová

      Dobrý den, nám se to také stává. Je to nechutné.


    • Gabriela

      9. ledna 2020 - Gabriela

      Dobrý večer, Ivano, určitě se obraťte na výrobce s tímto problémem. Pokud nemá zpětnou vazbu zákazníků, nemůže nic vylepšovat, čili tyto informace jsou pro každého výrobce velice cenné. Přeji pěkný den, Gabriela


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.