Nejnovější recenze ze sekce Nosní odsávačky
- Ideální pro rodiny, které často/hodně cestují s malými dětmi
- V žádném případě nenahradí odsávačku na vysavač
Zajímavý produkt, vhodný zejména na cesty. Oproti ruční odsávačce plus, ale v žádném případě nenahradí odsávačku na vysavač. Doporučuji pouze jako doplněk na cesty (hotely, do auta, letadla) - kde je k dispozici vysavač, používat vysavač.
- K odsavačce se bez nej neobejdete
- Nevysaje potřebné :-(
Nevyhovuje mi
- použitelný kdekoliv
- neodsává tak účinně jako odsavačka na vysavač
doporučuji
- ideální pro cestování a na noc,kdy nechci použít odsávačku na vysavač
jsem s odsávačkou spokojená
Výhodou je i čistící kartáček, který sada obsahuje.
- Velmi dobrý výkon, odsává dobře, jednoduché čištění. Není hlučná a odsání je rychlé.
- Zprvu se mi při čištění špatně rozebírala, ale po čase se "ochodí" a jde to dobře.
Rozhodně bych odsávačku doporučila. Jsem s ní spokojená.
dobře odsává z nosíku
- skvěle se čistí odsávačka:)
doporučuji koupit k odsávačce:)
- rychlost,účinnost:)lepší než smrkání:)
doporučuji všem co mají malé děti:)dobrá věc na uvolnění ucpaného nosu:)
- super pomúcka pro maminy,šetrná k dítěti
- -
rozhodně doporučuji všem,skvělá věc.
- nehlučný, snadný provoz,
na cesty výborný pomocník, jenom opravdu odsává jinak než odsávačka na vysavač. není moc dobře poznat zda něco odsála, ale pokud člověk dodrží popsaný postup a vytvoří podtlak, tak to funguje.
- --
Objednala jsem si náhradní nástavec zároveň s novou odsávačkou. Víme jakej je problém za nějakej čas se sháněním náhradních doplňků.
- Koupila jsem ho na doporučení několika maminek a zároveň jsem k odsávačce přiobjednala čistící kartáček a náhradní nástavec nebylo to nákladné a bylo to v jednom poštovném
- zatím nic
velice výkoná a šetrná odsávačka
Svůj účel splňuje
Koupila jsem na doporučení pro naše zatím ne narozené miminko, takže zkušenošti ještě nemám.
- jednoduchá, šetrná
byla mi doporučena, nezklamala
- Snadné použití.
Cena,kvalita,funkčnost.
- Malé sání, takže nefunguje
Naprosto nefunguje. Je uzpůsobená tak, že i přes velký výkon vysavače ztlumí sání na minimum, takže z nosánku miminka skoro vůbec nic nevysajete a to vůbec nemluvím o sání nějaké zadní rýmy. Maličká měla rýmu jak trám, skoro nemohla dýchat a tato odsávačka nám na to ale vůbec nepomohla. Měla jsem chuť vyhodit tento šunt z okna. Protože byl pátek večer a jít koupit jinou nešlo, nakonec jsme to řešili tak, že jsme použili pouze přední díl, který jsme dali přímo na vysavač. I když jsme těsnili pouze rukou, takže vzduch unikal, přesto byl tah aspoň nějaký a dcerce se nám nosánek podařil aspoň trošku uvolnit. Chystám se ji vrátit a budu volit nějakou méně "bezpečnější", která saje.
Zatím jsem nevyzkoušela, ale vypadá dobře. Jen bych uvítala označení, která z násad je pro děti do 6 měsíců a která pro děti nad...rozdíl je jen malý. Také doufám, že bude možné (v případě potřeby) zakoupit náhradní násady.